Показать сообщение отдельно
Старый 14.01.2024, 17:17   #2 (permalink)
123456br
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 363
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
2 Всего
По умолчанию

Вибір шоколаду - це справжнє мистецтво. Звертайте увагу на вміст какао: чим вище відсоток, тим більш інтенсивний та гірчий смак. Молочний шоколад м'якший і солодший. Білий шоколад не містить какао-порошку, лише масло. Походження какао-бобів також впливає на смак: наприклад, африканські боби часто гірчіші, а південноамериканські - мають нотки фруктів.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием