Коли я вирішив встановити котел для свого заміського будинку, я довго шукав оптимальний варіант, який би поєднував ефективність і економічність. Після порівняння кількох моделей я зупинився на котлі Buderus Logano G125 з лінії котлів на твердому паливі від Інтернет-магазину ФЕКО
https://feko.com.ua/ Цей котел став ідеальним рішенням для мого будинку. Він працює на твердому паливі, що дозволяє значно заощаджувати на енергоносіях, а його потужності вистачає для опалення будинку площею до 200 кв. м. Установка була досить простою, а завдяки наявності інструкцій на сайті магазину, я зміг правильно налаштувати систему. Що мені сподобалося найбільше — це його висока ефективність і тривалий термін служби. За час використання я помітив, що витрати палива значно зменшилися порівняно з попереднім котлом, а температура в будинку стабільно комфортна.
Також хочу відзначити, що в Інтернет-магазині ФЕКО можна знайти детальну інформацію про кожен котел, включаючи технічні характеристики та рекомендації по експлуатації. Це дуже допомогло мені у виборі.