Тема: косметика
Показать сообщение отдельно
Старый 19.03.2025, 12:42   #5 (permalink)
lvivskyi2000
Junior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
19 Всего

Останнім часом помітив, що шкіра обличчя стала більш проблемною: з'явилися висипання, тон нерівний. Порадили спробувати корейські сироватки з кислотами.

Замовив кілька засобів Cos De BAHA на сайті Cosmic (https://cosmic.net.ua/shop/brand/cos-de-baha).

Чому вибрав саме цей сайт?

Косметика з Південної Кореї – чув, що в них якість на висоті.

Виявилось, що вони є лідером в імпорті корейської косметики, тому є надія, що не підробка.

Власні склади – товар був в наявності, не довелося довго чекати.

Сертифікована і оригінальна продукція – це важливо для мене.

Представляють близько 100 брендів – якщо Cos De BAHA не підійде, буде з чого вибрати.

Що можу сказати про саму косметику?

Почав з сироватки з саліциловою кислотою (BHA). Спочатку було трохи страшно, але результат мене здивував. Висипання стали меншими, тон обличчя вирівнявся. Головне – не переборщити і використовувати засіб поступово, щоб не пересушити шкіру. Після BHA додав сироватку з вітаміном C. Вона допомагає боротися з постакне і надає шкірі здорового вигляду.

Загалом, я задоволений результатом. Шкіра стала виглядати краще, але потрібно бути обережним і не зловживати активними компонентами. Якщо у вас є якісь проблеми зі шкірою, раджу спробувати Cos De BAHA, але обов'язково консультуйтеся з фахівцем.
lvivskyi2000 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.