Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2025, 17:40   #2 (permalink)
123456br
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 417
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
2 Всего
По умолчанию

Насправді різниця між видами вівсянки суттєва. Цільнозернова вівсянка містить максимум клітковини, але її приготування займає багато часу. Подрібнена трохи швидше готується, але при цьому зберігає більшість корисних властивостей. А ось плющена вівсянка – це оптимальний варіант для тих, хто хоче швидкий, але поживний сніданок. Вона легше засвоюється, а при правильному приготуванні зберігає багато корисних речовин. Головне – не брати швидкорозчинні варіанти з цукром та ароматизаторами, адже вони менш корисні.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием