Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2025, 17:49   #3 (permalink)
Dualside
Senior Member
 
Регистрация: 28.03.2019
Сообщений: 821
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию

Дякую за пояснення! Тепер розумію, що головне – це обирати максимально натуральний продукт без зайвих добавок. Але ще питання: чи правда, що довге варіння цільнозернової вівсянки може знижувати її корисність? Чув думку, що надмірна термічна обробка руйнує частину вітамінів. Можливо, є якийсь спосіб готувати її швидше, зберігаючи максимум корисних речовин?
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием