Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2025, 17:53   #4 (permalink)
123456br
Senior Member
 
Регистрация: 29.04.2018
Сообщений: 417
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
2 Всего
По умолчанию

Так, тривала термічна обробка може зменшити кількість деяких вітамінів, особливо групи В. Щоб цього уникнути, цільнозернову вівсянку можна замочувати на ніч у воді чи молоці – це значно скоротить час варіння і збереже більше поживних речовин. А якщо немає часу чекати, то ідеальним компромісом стане інший варіант. Плющена вівсянка – чудовий вибір для поживного сніданку. Вона готується швидко, але при цьому містить достатньо клітковини та мікроелементів. Головне – не переварювати її, а просто залити гарячою водою чи молоком і дати настоятися.

123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием