![]() |
Купити гібридний інвертор Привіт, хто може підказати який краще вибрати гібридний інвертор? Просто бачу що є різні варіанти, а що конкретно буде добре працювати не знаю, так як не розбираюся в них. |
Сонячна панель Longi Solar LR5-72HPH-545M в цілому непоганий варіант, бюджетний, якщо у вас є за шо придбати можна спробувати, через деякий час може й окупиться, а може й ні хто його зна. |
Сонячна панель Altek ALM‑285M‑120 ціна 7 026 грн - 6 738 грн могло би бути дешевше, але не зараз, можливо згодом продавці та виробники подумають над цим питанням, головне шоб гріло. |
Привіт, я не знаю які зараз там є у продажу варіанти, але ми собі наприклад купували гібридний інвертор Must PV18-3024 vpm 3kw/24VDC 60A MPPT https://www.solargarden.com.ua/oblad...4vdc-60a-mppt/ ось у цієї компанії. На такий інвертор зараз доступна ціна, і дозволити собі його купити, може кожна людина. Потужність такого гібридного інвертора становить 3 кВт, а пускова потужність 6000 ВА. Можете попередньо подивитися характеристики даного інвертора, щоб розуміли про що я говорю. |
Текущее время: 10:11. Часовой пояс GMT +2. |