![]() |
допоможіть Хто знає хороший наркологічний диспансер у Києві? Щоб могли позбавити ломки відразу, щоб не мучали людину. Клініку, будь ласка чесну, щоб виправдати витрачені гроші. |
А який стаж у вашого друга? Якщо довго на голці, то складніше вмовити його, але шанси все ж таки. Розмовляйте частіше з ним і спробуйте зробити так, щоб він вам якомога більше довіряв. |
Я багато в чому проходив реабілітацію... скажу одне, чим ближче ти лікуєшся від залежності до звичного місця, тим менш ефективним буде лікування! А ще зі мною їздить завжди моя дружина, як супроводжувальний. |
Мені здається, що хороший диспансер чи клініка – це велика рідкість. Статистика, якою всі хваляться, мовляв, 8 із 10 виліковуються - це навряд чи. Але все-таки є хороша і чесна клініка StatusDetox ось там я бачив вдалі приклади, лікування, зняття наркотичної ломки в Києві https://statusdetox.com.ua/ru/narkom...otichna-lomka/ й хороша реабілітація. Але знову ж таки, все залежить від бажання залежного насамперед, але ж вважаю проблем з цим не буде. Адже бажання лише родичів замало. |
Текущее время: 05:28. Часовой пояс GMT +2. |