![]() |
Порекомендуйте джин Хочу купити джин, але зовсім заплутався у всіх цих варіантах. Чув про різні сорти та марки, але не знаю, який з них вартий уваги. Цікавлять як класичні варіанти, так і щось новеньке, можливо, з нестандартним смаком або з додатковими інгредієнтами. Не дуже розуміюся на цьому, тому сподіваюся на ваші рекомендації. Хотілося б знайти щось, що підходить для коктейлів, але також добре смакує і в чистому вигляді. Бюджет — до 1000 гривень за пляшку. Вибір великий, але хочеться почути думки досвідчених любителів джину. |
Якщо шукаєш щось класичне та перевірене, то рекомендую звернути увагу на Beefeater або Bombay Sapphire. Це два класичних варіанти, які добре підходять для коктейлів і мають гарний баланс смаків. Якщо хочеш спробувати щось нестандартне, рекомендую Hendrick's – цей джин має додаткові нотки огірка та троянди, що додає йому унікальності. Усі вони варті уваги і потрапляють у твій бюджет. |
Про Beefeater і Bombay Sapphire чув, і навіть пробував у коктейлях. А от про Hendrick's чув тільки хороші відгуки, але не доводилось спробувати. Чи не міг би ти підказати, де краще купити ці джини? Можливо, є якісь перевірені магазини або сайти, де часто бувають знижки чи акції на такі напої? |
Можу порекомендувати один хороший сайт, на якому сам часто закуповоюсь – Маудау. Вони спеціалізуються на продажі різних видів алкоголю, зокрема джину https://maudau.com.ua/category/dzhyn У них досить широкий вибір, і часто бувають вигідні пропозиції та акції. На цьому сайті ти знайдеш як класичні варіанти, так і більш екзотичні сорти. Також, друзям рекомендував цей інтернет-магазин, їм також зайшло. Тим більше, там прямо зараз діють знижки на всі товари, і ти зможеш, як ти і хотів, підібрати джин до тисячі гривень за пляжку. https://i.ibb.co/X7x24nx/image.png |
Текущее время: 14:49. Часовой пояс GMT +2. |