![]() |
Де можна заробити аналіз на Антимюллерів гормон? Привіт усім! Моя дружина і я плануємо народження дитини, і наш лікар рекомендував зробити аналіз на Антимюллерів гормон (АМГ). Хочемо знайти клініку, де цей аналіз можна зробити швидко та якісно. Чи є у когось досвід із здачею такого аналізу? Де краще звернутися, щоб отримати точні результати? Буду вдячний за рекомендації! |
Ми з дружиною теж проходили аналіз на АМГ і можу сказати, що швидкість і якість залежить від клініки. Звертайте увагу на ті медичні заклади, які мають сучасну лабораторію та добрі відгуки пацієнтів. |
Я теж робила аналіз на АМГ, і важливо, щоб клініка мала професійний персонал і якісне обладнання. Перевірте відгуки та вибирайте ті клініки, де пацієнти задоволені результатами і сервісом. |
Цитата:
Залишився дуже задоволений процесом – від запису до отримання результатів. Персонал дуже привітний, а лікарі професійні і компетентні. Результати аналізу були готові наступного дня, і я отримав детальну консультацію щодо можливих дій. Якщо вам потрібно перевірити рівень АМГ, рекомендую цю клініку тут дбають про кожного пацієнта. https://i.imgur.com/AOvoJBF.png |
Текущее время: 22:15. Часовой пояс GMT +2. |