![]() |
Що почитати Привіт! Останнім часом хочу знайти щось справді варте уваги, але не знаю, з чого почати. Чи є у вас книжки, які вас вразили і які ви точно порадили б кожному? |
Є книги, які змінюють світогляд, дарують емоції і залишаються в пам’яті надовго. Я такі завжди знаходжу в компанія Knigarnia - улюблені книги для всієї родини! . Там можна знайти топові новинки, світові бестселери і навіть літературу, яку багато хто недооцінює, але вона варта кожної хвилини читання. Мені подобається, що вибір постійно оновлюється, тому завжди є щось цікаве для натхнення. Неважливо, любиш ти фантастику, детективи чи філософські романи – там точно знайдеться щось для тебе. |
Якщо ви шукаєте книги іноземними мовами – рекомендую https://knigoland.com.ua/literatura-inozemnimi-movami ! Тут є англійські, німецькі, французькі та інші видання на будь-який смак. Я замовила кілька книг англійською, і все пройшло ідеально! Доставка швидка, книги чудово запаковані, нічого не пом’ялося. Особливо тішить великий вибір – від класики до сучасних бестселерів. Тепер це мій улюблений книжковий магазин! |
Це добре, коли в людини виникає бажання почитати звичайну книгу. Зараз таке не часто зустрінеш.... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 12:40. Часовой пояс GMT +2. |