Цитата:
Сообщение от Zevss Залежно від розміру та матеріалу, ціна на габіони може різнитися. Якщо мова йде про стандартні габіони для саду, то приблизно від 900 до 1200 грн за квадратний метр, але все залежить від товщини сітки та якості каменю, який ви використовуєте. Враховуючи, що габіони для озеленення зазвичай не мають великих навантажень, думаю, не варто переплачувати. Я купував недорого, але попередньо оглянув і проконсультувався з фахівцями. |
Хлопці, питання
ціни на габіони – це окрема тема. Я довго не міг знайти нормально співвідношення ціни та якості. Всі продавці пропонують такі різні варіанти, що я просто заплутався. Але ось, чому хочу поділитися – на сайті ТОВ "ВІТКАР ГЕО БУД" я нарешті знайшов для себе оптимальний варіант. Ціна за штуку була однією з найкращих у Києві, а по якості – не скажу нічого поганого.
Вони використовують каміння високої якості, і конструкція габіонів виходить дуже міцною. Загалом, порівнюючи з іншими компаніями, я зрозумів, що у них ціна найкраща. Так що якщо хочете недорого, але надійно – це ваше місце.