Цитата:
Сообщение от Alex Я також чув, що скління має бути не тільки естетичним, але й практичним. Чи можна знайти таку компанію, яка б займалася не тільки установкою, а й пропонувала різні варіанти за ціною та дизайном? Хотілося б, щоб це було зручно в догляді й відповідало всім сучасним стандартам якості. Може, є компанії, які спеціалізуються на індивідуальних проєктах, щоб можна було поєднати все – і вигляд, і функціональність. |
Звісно, однією з компаній, яку можна порекомендувати для безрамного скління терас
https://usg.kiev.ua/produkty/sklinnya-teras/ є USG. Вони мають великий досвід у реалізації таких проєктів і пропонують різні варіанти скління. Я вже замовляв у них подібну послугу, і результат мене дуже задовільнив. Вони не тільки встановлюють безрамне скління тераси, але й займаються консультаціями щодо вибору матеріалів, надають гарантії на свою роботу.
Крім того, у них є різні варіанти для різних бюджету та побажань, і весь процес займає мінімум часу. Така компанія забезпечує не тільки гарний вигляд, але й довговічність конструкції, що важливо для будь-якої тераси.