![]() |
Які пляшки краще купувати? Привіт! Потрібно вибрати пластикові пляшки для мого нового стартапу, але ніколи раніше не працював з такою продукцією. Які пляшки краще купувати: поштучно чи оптом? Які варіанти найкращі для напоїв? Може, хтось може порекомендувати хороший магазин для таких покупок? |
При виборі пластикових пляшок звертайте увагу на матеріал — ПЕТ (полиэтилентерефталат) відмінно підходить для напоїв, а для косметики краще вибирати ПВХ або ПВД. Підбирайте пляшки в залежності від обсягу: для води зазвичай вибирають 0,5-1 л, а для соків — більші варіанти. Для бізнесу рекомендував би розглянути постачальників, у яких є хороші умови доставки та відгуки. |
Привіт! Купував пластикові пляшки для бізнесу кілька разів, але інколи мені не подобається якість — то кришки нещільно закриваються, то самі пляшки прогинаються. Планую зробити нове замовлення, але не знаю, у кого краще взяти — у кого вибір більший, і інфо про кожну модель на сайті вказано детальніше? |
Цитата:
Усе дуже доступно і зручно! Тепер знаю, що отримую справжні перевірені пляшки, які підходять для моїх потреб. https://i.imgur.com/n7wtDpc.png |
Текущее время: 22:04. Часовой пояс GMT +2. |