|
Б/У Запчасти Завалялось лишнее? Или надо купить. Тогда постим здесь. |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
05.08.2020, 21:34 | #3 (permalink) |
Junior Member Регистрация: 14.05.2020
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Я могу вам порекомендовать одну компанию, которая специализируется на продажах современного оборудования для профессиональных авто сервисов и СТО. Я просто покупал у них оборудование для шиномонтажа. Даю вам адрес этой компании в интернете https://trommelberg.com.ua вы заходите на сайт и найдите обязательно их номера телефонов. Перезвоните и проконсультируйтесь с менеджерами этой компании. Так что желаю вам удачи!
|
15.08.2024, 19:35 | #5 (permalink) |
Senior Member Регистрация: 18.12.2020
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Я можу вам рекомендуювати магазин Фенікс-Маркет, там представленіні гарні авто підйомники Оскільки підйомник – це ключове обладнання для будь-якого СТО, я підходив до вибору з особливою обережністю. Сайт магазину допоміг швидко знайти потрібну модель завдяки зручній навігації і детальним характеристикам товарів. Після оформлення замовлення зі мною оперативно зв'язалися для підтвердження, а доставка була здійснена у обумовлений термін. Підйомник легко встановився і відразу почав працювати на повну потужність. Вже кілька тижнів ми використовуємо його без жодних нарікань. Підйомник відрізняється надійністю і зручністю в експлуатації. Рекомендую Фенікс Маркет для тих, хто шукає довговічне обладнання для свого СТО.
|
| |