![]() |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() 1. Полный анализ семантического ядра интернет-проекта; наши специалисты проанализируют список ключевых слов, по которым вы хотите продвигать web-сайт, либо сами составят список первостепенных запросов в соответствии с тематикой web-ресурса и согласуют этот перечень с вами. 2. Анализ видимости web-сайта поисковыми системами; контроль индексации вашего сайта всеми поисковыми конструкциями и если нет, то добавим его в индексируемую базу поисковиков. Затем проверяются нынешные позиции web-ресурса, в соответствии, с чем составляется план дальнейших работ. 3. Оптимизация страничек ресурса для поисковых систем; тактичное составление мета - тегов интернет-проекта, корректный отбор названий страничек и знающее распределение основных слов в структуре ресурса. 4. SEO копирайтинг статей; составление текстов, которые будут не только симпатичными для чтения, но и оптимизированными для поисковых агрегатов. 5. Запись интернет-сайта в каталогах; наши эксперты составят привлекательные описания web-сайта для каталогов и произведут лучшую регистрацию. 6. Размещение объявлений на собраниях - очень хороший способ для привлечения допустимых потребителей. 7. Размещение объявлений на досках объявлений, так же как и два прошлых пункта увеличивает число посетителей и количество источников на ваш портал, что позитивно влияет на продвижения проекта. Последнюю стоимость, надлежит уточнять у seo работников компании web-master24.ru. Она изменяется в зависимости от популярности ключевых запросов, конкуренции в конкретном сегменте и других факторов. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Привіт, друзі! Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з компанією Wedex (https://wedex.com.ua/). Коли я тільки почав свій бізнес, мій інтернет-магазин не приносив очікуваних результатів: трафік був низьким, а продажів майже не було. Після консультації з Wedex я вирішив довіритися їхній експертизі. Ось що вони зробили для мене: 1. Аудит сайту: Виявили та усунули технічні помилки, які заважали видимості мого сайту. 2. Оптимізація ключових слів: Допомогли підібрати релевантні ключові слова для мого сегменту. 3. Оновлення контенту: Переписав описи товарів і створив корисні статті, що привело нових відвідувачів. У результаті, я досяг зріст органічного трафіку на 150% і продажів на 80%! Це стало можливим завдяки професіоналізму команди Wedex. Я постійно рекомендую їх усім, хто хоче розвивати свій бізнес. Якщо у вас є досвід роботи з ними або ви маєте запитання, діліться у коментарях! |
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 (permalink) |
Member | ![]()
Якщо ви прагнете вивести свій бізнес на новий рівень, раджу звернути увагу на SodaGroup https://sodagroup.com.ua/ та їхні послуги. Вони пропонують потужні інструменти для оптимізації бізнес-процесів та розвитку онлайн-проектів. Особливо вражає їхня команда професіоналів, яка завжди готова надати кваліфіковану підтримку та корисні консультації. Вони не просто виконують замовлення, а дійсно допомагають реалізувати ідеї, надаючи індивідуальні рішення для кожного клієнта. Якщо ви шукаєте надійного партнера для розвитку вашого бізнесу, обов'язково ознайомтесь із їхніми послугами. На сайті є вся необхідна інформація, яка допоможе вам зробити правильний вибір. |
![]() | ![]() |
![]() |
| |