25.04.2021, 21:15 | #11 (permalink) |
Junior Member | |
05.05.2021, 18:23 | #12 (permalink) |
Junior Member |
Вечерний коктейль от Гербалайф https://nutristore.com.ua/formula-1-vechernij-koktejl вполне себе можно использовать в качестве спортивного питания
|
28.12.2023, 19:53 | #14 (permalink) |
Senior Member |
Якісне спортивне харчування можна замовити на сайті Healthfit.com.ua Веб-сайт зручний для користувача, що дозволяє легко орієнтуватися і знаходити ті продукти, які я шукав. Різноманітність доступних варіантів спортивного харчування вражає та дозволяє задовольнити широкий спектр фітнес-цілей. Що відрізняє HealthFit від інших, так це їхня відданість якості. Я купив протеїновий порошок і був радий виявити, що він перевершив мої очікування щодо смаку та ефективності. Доставка була швидка, упаковка була надійною, тому товар прибув в ідеальному стані. Крім того, їхнє обслуговування клієнтів є винятковим. У мене виникло питання про продукт, і їхня чуйна та знаюча команда підтримки швидко мені допомогла. HealthFit заслужив мою довіру та лояльність як магазин спортивного харчування.
|
23.06.2024, 23:53 | #15 (permalink) |
Member |
Харчування це тільки частина, решта - це тренування. Тренуватися потрібно постійно. Якщо ви шукаєте якісні гантелі для домашніх тренувань, рекомендую завітати на сайт stok.top. Там ви знайдете широкий асортимент гантелей, включаючи сталеві набори, які ідеально підходять для різноманітних вправ на прес, біцепси, плечі, ноги та інші групи м'язів. Грифи для гантелей та штанг ви також можете знайти на цьому сайті та замовити стільки, скільки вам потрібно. Це зручне рішення для домашнього фітнесу, яке допоможе вам заощадити час і підтримувати форму без відвідування спортзалу. Переконайтеся самі - на stok.top є все необхідне для ефективних тренувань!
|
| |