|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
29.04.2024, 18:43 | #2 (permalink) |
Member |
Я сам нещодавно шукав зручну хатинку для свого собаки і знайшов чудові хатинки для собак на сайті Stok.top. Наприклад лежак GF Champion «Зроби сам-2» виявився ідеальним вибором для мого вихованця. Його м'який матеріал і ортопедична подушка забезпечують комфорт і підтримку, а зручні розміри 34х24 см роблять його придатним для середніх і великих порід собак. Легко чиститься і зберігає форму довгий час. Рекомендую Stok.top для покупки якісних і зручних хатинок для собак!
|
19.11.2024, 10:45 | #4 (permalink) |
Senior Member |
Привет! Если ищешь для малышей, то обрати внимание на интернет магазин одежды для собак 4Dog, я тут одежду для йорка девочки недавно подобрала. У них есть бренды в наличии, специализирующиеся на мелких породах. Там есть все: свитера, жилетки и даже дождевики. Советую выбирать одежду из мягкой ткани, чтобы собачка чувствовала себя комфортно.
|
25.11.2024, 16:37 | #6 (permalink) |
Member |
Вивчаю, які породи собак найрозумніші https://www.purina.ua/find-a-pet/art...est-dog-breeds , бо хочу для себе обрати надійного та вірного компаньйона. Розумні собаки можуть стати не тільки чудовими друзями, а й дуже відданими та слухняними, що важливо для комфортного співіснування. Зважаючи на різні потреби у вихованні та активності, важливо вибрати таку породу, яка підходить для мого способу життя. Раджу всім думати наперед та обирати породу ретельно. На сайті також можна знайти хороші поради по догляду та харчуванні тварин.
|
| |