|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
25.10.2024, 01:26 | #2 (permalink) |
Senior Member |
Якщо стіни криві, перше, що раджу — це вирівнювати їх гіпсокартоном. Це найшвидший і відносно простий варіант. Кріпиш металеві профілі, а зверху монтуєш гіпсокартон — і стіни ідеально рівні! Для більш серйозних перепадів можна використовувати шпаклівку, типу від KREISEL, але тут треба мати досвід. Я сам робив із гіпсокартоном і не пожалів — швидко, чисто і рівно. До речі, якщо шукаєш будівельні магазини Дніпро , я б рекомендував Перший Дім. Там великий вибір і ціни адекватні, плюс консультанти порадять, що краще для твоєї ситуації.
|
10.01.2025, 15:20 | #4 (permalink) |
Senior Member |
Ця стаття про будівельні матеріали в інтернет-магазині «СМ ЦИТАДЕЛЬ» дуже корисна для тих, хто планує ремонт або будівництво https://www.sciencedebate2008.com/bu...vni-riznovidi/ Вона надає чітке розуміння, як класифікуються матеріали, що значно спрощує вибір. Я особливо звернув увагу на розподіл матеріалів за категоріями, такими як загальнобудівельні, оздоблювальні, гідроізоляційні та утеплювальні. Це допомогло мені швидко знайти потрібні матеріали для утеплення фасаду, зокрема пінополістирол та базальтову вату. Придбати їх я зміг безпосередньо на сайті, де все чітко розподілено. Важливо, що продукція представлена від перевірених брендів, таких як ATLAS та Tikkurila, що гарантує високу якість. Це дійсно полегшило процес покупки.
|
| |