![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Member | ![]()
Відвідайте сайт https://www.truffle.od.ua/ – це те, що потрібно вашій дружині. Вони спеціалізуються на натуральній косметиці, яка безпечна для шкіри і волосся. Там можна знайти продукцію, що містить сертифіковані рослинні інгредієнти, які дійсно працюють. Я бачу, як моя дружина користується засобами з цього магазину, і її волосся стало більш блискучим і здоровим. Особливу увагу слід звернути на консультації, які пропонують фахівці, щоб підібрати саме те, що підходить її типу шкіри. У них також є безкоштовна доставка по Україні, що робить покупки ще зручнішими!
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Senior Member | ![]() Цитата:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Member | ![]()
Мій найкращий досвід онлайн-шопінгу – це CEF Lab ! Купувала крем для обличчя та засіб для демакіяжу – це просто вау! Шкіра стала м’якою, чистою, без сухості та подразнень. Дуже подобається, що вся продукція якісна, натуральна та безпечна. Доставка швидка, пакування стильне, і загалом сервіс на найвищому рівні! Тепер це мій улюблений магазин косметики. Рекомендую всім!
|
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Останнім часом помітив, що шкіра обличчя стала більш проблемною: з'явилися висипання, тон нерівний. Порадили спробувати корейські сироватки з кислотами. Замовив кілька засобів Cos De BAHA на сайті Cosmic (https://cosmic.net.ua/shop/brand/cos-de-baha). Чому вибрав саме цей сайт? Косметика з Південної Кореї – чув, що в них якість на висоті. Виявилось, що вони є лідером в імпорті корейської косметики, тому є надія, що не підробка. Власні склади – товар був в наявності, не довелося довго чекати. Сертифікована і оригінальна продукція – це важливо для мене. Представляють близько 100 брендів – якщо Cos De BAHA не підійде, буде з чого вибрати. Що можу сказати про саму косметику? Почав з сироватки з саліциловою кислотою (BHA). Спочатку було трохи страшно, але результат мене здивував. Висипання стали меншими, тон обличчя вирівнявся. Головне – не переборщити і використовувати засіб поступово, щоб не пересушити шкіру. Після BHA додав сироватку з вітаміном C. Вона допомагає боротися з постакне і надає шкірі здорового вигляду. Загалом, я задоволений результатом. Шкіра стала виглядати краще, але потрібно бути обережним і не зловживати активними компонентами. Якщо у вас є якісь проблеми зі шкірою, раджу спробувати Cos De BAHA, але обов'язково консультуйтеся з фахівцем. |
![]() | ![]() |
![]() |
| |