Цитата:
Сообщение от Zevss Мій брат проходив цю процедуру. Ми шукали доступний варіант, але з акцентом на репутацію клініки. Вийшло недорого, проте ефект тримався близько року, бо він сам був не готовий змінитися. Пізніше звернулися до фахівців, які працюють і з психологічним аспектом. Це коштувало в рази більше, але результат був довготривалим. Як на мене, ефективність більше залежить від підходу, ніж від ціни. |
Хлопці, хочу поділитися. Звертався до клініки ім. Гальченко, бо реально задовбала проблема з випивкою. У них там роблять кодування від алкоголю ціни
https://narcologist.kiev.ua/uk/koduv...ostej-v-kiievi нормальні, точну ціну не скажу, бо це залежить від методу.
Мені зробили підшивку, але перед тим серйозно перевірили стан здоров’я – це важливо, бо не всюди так роблять. Головне, що після процедури вже пів року спокійно живу без алкоголю, і, чесно кажучи, навіть не тягне. Якщо будете дзвонити, розпитайте про різні методи – там вам все детально пояснять. І не соромтесь, бо я сам трохи довго вирішувався, але не шкодую взагалі.