Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 24.11.2024, 08:08   #1 (permalink)
Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Досвід кодування від алкоголю

Привіт! Хто має досвід кодування від алкоголю? Цікавить, які є ціни на цю процедуру, і від чого вони залежать. Чоловік погодився спробувати, але я хочу зрозуміти, чи є різниця в ефективності між дешевими та дорогими варіантами. Чи може хтось порадити хорошого спеціаліста?
Sokol вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 24.11.2024, 08:08   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
0 за это сообщение
1 Всего

Я сам кодувався два роки тому. Ціна залежала від методу, який обирали. Дешевші варіанти включали тільки медикаментозне втручання, коли вводиться препарат, що викликає відразу до алкоголю. Дорожчі варіанти включали також психологічну терапію. Я вибрав середній за ціною варіант із консультаціями психолога, бо вважав, що без цього важко утриматися. Як на мене, ефективність залежить не лише від ціни, а й від бажання самої людини змінити своє життя.
Alex на форуме  
Старый 24.11.2024, 08:09   #3 (permalink)
Member

0 за это сообщение
0 Всего

Мій брат проходив цю процедуру. Ми шукали доступний варіант, але з акцентом на репутацію клініки. Вийшло недорого, проте ефект тримався близько року, бо він сам був не готовий змінитися. Пізніше звернулися до фахівців, які працюють і з психологічним аспектом. Це коштувало в рази більше, але результат був довготривалим. Як на мене, ефективність більше залежить від підходу, ніж від ціни.
Zevss вне форума  
Старый 24.11.2024, 08:10   #4 (permalink)
Senior Member

0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от Zevss Посмотреть сообщение
Мій брат проходив цю процедуру. Ми шукали доступний варіант, але з акцентом на репутацію клініки. Вийшло недорого, проте ефект тримався близько року, бо він сам був не готовий змінитися. Пізніше звернулися до фахівців, які працюють і з психологічним аспектом. Це коштувало в рази більше, але результат був довготривалим. Як на мене, ефективність більше залежить від підходу, ніж від ціни.
Хлопці, хочу поділитися. Звертався до клініки ім. Гальченко, бо реально задовбала проблема з випивкою. У них там роблять кодування від алкоголю ціни https://narcologist.kiev.ua/uk/koduv...ostej-v-kiievi нормальні, точну ціну не скажу, бо це залежить від методу.
Мені зробили підшивку, але перед тим серйозно перевірили стан здоров’я – це важливо, бо не всюди так роблять. Головне, що після процедури вже пів року спокійно живу без алкоголю, і, чесно кажучи, навіть не тягне. Якщо будете дзвонити, розпитайте про різні методи – там вам все детально пояснять. І не соромтесь, бо я сам трохи довго вирішувався, але не шкодую взагалі.
Dualside вне форума  
Ответ