|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
18.12.2024, 11:47 | #1 (permalink) |
Junior Member | Вибір октан коректора |
18.12.2024, 11:47 | #2 (permalink) |
Senior Member |
Протягом кількох років використовував різні октан-коректори. Спочатку купував їх лише для експерименту, але результат приємно здивував. Двигун став працювати м’якше, динаміка зросла, а витрата пального зменшилася на кілька відсотків. Чи варто переплачувати за інші марки – питання риторичне.
|
18.12.2024, 11:47 | #3 (permalink) |
Senior Member |
Вже кілька місяців використовую октан-коректор марки MOTUL, і хочу поділитися своїм досвідом. Спочатку був скептично налаштований, бо раніше пробував інші бренди й результат був незначним. Але після декількох заправок з MOTUL відчув зміни. Двигун став працювати з меншим шумом, паливо горіло більш рівно, і машину стало легше розганяти на великих швидкостях.
|
18.12.2024, 11:48 | #4 (permalink) |
Senior Member |
Щодо октан-коректорів, то я зазвичай не вірив у ефективність цих добавок, поки одного разу не вирішив спробувати продукт MOTUL Super Octane Booster Gasoline https://rooler.ua/uk/c/prysadky?1004...oktan-korektor Справа в тому, що я маю авто з досить потужним двигуном, і він почав трохи ковтати бензин після кількох років експлуатації. Після застосування MOTUL Super Octane Booster Gasoline паливо стало економнішим, а двигун працював значно плавніше. Також помітив, що зменшилась кількість провалів під час прискорення. Тепер не використовую інші добавки, бо результат з MOTUL Super Octane Booster Gasoline дуже вражаючий. |
| |