![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я тобі дуже раджу поєднувати математику з іграми, бо це точно робить її менш страшною! Наприклад, я знайшла на сайті Anelok чудову можливість скачати дидактичні ігри для малюків. Там є ігри, де дітки рахують яблука, складають числа або просто граються з геометричними фігурами. Це дуже креативно і водночас корисно для розвитку логіки. Ми з сином любимо грати в ігри, де потрібно щось рахувати, наприклад, «Солодкі кавуни», де він розподіляє кавуни за кількістю. Йому це так подобається, що він навіть не помічає, як вивчає математику. Такі ігри перетворюють навчання на справжнє задоволення!
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Мій досвід з Wedex: Як я підняв трафік і продажі! Привіт, друзі! Хочу поділитися досвідом співпраці з Wedex (https://wedex.com.ua/). Раніше мій інтернет-магазин не мав достатнього трафіку та продажів. Після роботи з командою Wedex: 1. Виправив технічні помилки. 2. Обрав правильні ключові слова. 3. Оптимізував контент. В результаті органічний трафік зріс на 150%, а продажі – на 80%! Рекомендую всім, хто хоче покращити свій бізнес! |
![]() | ![]() |
![]() |
| |