![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Якщо ти ще не читав, рекомендую «Десять негренят» Агати Крісті — це класика детективного жанру, яка змусить тебе сумніватися у всьому до останньої сторінки. Ще сподобалася «Квіти для Елджернона» Деніела Кіза — не зовсім детектив, але історія настільки захоплює, що просто неможливо відірватися. Якщо хочеться пригод і гумору, варто звернути увагу на книги Террі Пратчетта, наприклад, «Правда» або «Поштова лихоманка» — дуже дотепно і захопливо.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Дякую, дуже цікаві варіанти! Агату Крісті я читав, хоча «Десять негренят» вже трохи підзабув, може, справді перечитаю. «Квіти для Елджернона» давно в моєму списку, але все не доходили руки, тепер точно візьмуся. А от Пратчетта читав уривками, і він здався мені специфічним, можливо, варто спробувати повноцінну книгу. А ще хотілося б щось сучасне, але теж із гарним сюжетом. Є щось на думці?
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Так, якщо шукаєш щось сучасне, тоді зверни увагу на «Агент Лилик» https://12-4.com.ua/agent-lilik.html ! Це справжня знахідка для тих, хто любить поєднання детективу, дотепного гумору та справжніх пригод. Головний герой — приватний детектив, який розслідує незвичайні справи, а його методи просто унікальні. Книга має чудовий стиль, багато неочікуваних поворотів і запам’ятовується надовго. До того ж, якщо тобі сподобається, є продовження, і це чудово, бо не доведеться одразу шукати щось нове. Думаю, тобі точно сподобається! ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |