![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Работаю дома, поэтому экономлю время как могу. Доставка из METRO https://metro.zakaz.ua/ru/ отличный вариант, если не хочется отвлекаться на походы в магазин. Выбираю всё онлайн, спокойно анализирую цены, акции – удобно! Продукты свежие, всегда в наличии, привозят вовремя. Радует, что можно заказать хоть на 500 рублей, хоть на 5000 – минимальной суммы нет. Заказал, получил, разложил – всё просто. Советую!
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Member | ![]()
Особисто я завжди ціную свіжість та ніжну текстуру булочок для французького хот-догу – вони повинні бути м’якими всередині і трохи хрусткими зовні. Мені хотілося б знайти саме такі булочки, щоб кожен шматочок був ідеальним доповненням до соковитої ковбаски. Чи є перевірений магазин, де можна купити якісну випічку для хот-догу?
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Member | ![]()
Добрий день! Рекомендую звернутися до магазину Мантінга www.mantinga.org/uk/catalog/139-bulochki-dlya-francuzskogo-hot-doga/ Там завжди пропонують свіжі булочки з чудовою текстурою, які ідеально підходять для французьких хот-догів. Я неодноразово купував випічку саме там – якість на висоті, смак перевершує очікування, а доставка завжди вчасна.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |