Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 21.03.2025, 08:27   #1 (permalink)
Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Де краще можна провести лапароскопію?

Чи є у когось досвід проведення лапароскопії при хронічних захворюваннях органів малого таза? Я маю хронічну хворобу, і лікар рекомендує лапароскопію як метод лікування. Які є ризики і чи можуть бути ускладнення після операції?
Zevss вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 21.03.2025, 08:28   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
0 за это сообщение
1 Всего

Я мала лапароскопічну операцію кілька років тому через хронічне захворювання органів малого таза. Лікар запевнив мене, що це безпечний метод, який допоможе зменшити симптоми. Операція пройшла добре, а відновлення було швидким, хоча я все ж мала деякі побічні ефекти через реакцію організму на втручання.
Alex вне форума  
Старый 21.03.2025, 08:28   #3 (permalink)
Senior Member

0 за это сообщение
0 Всего

Я також мала лапароскопію при хронічних проблемах з органами малого таза. Операція пройшла успішно, але після неї був короткий період відновлення. Лікар попередив про можливі ускладнення, але в моєму випадку все було добре. Я б порадила завжди консультуватися з кількома лікарями, щоб отримати найкраще лікування.
Sokol вне форума  
Старый 21.03.2025, 08:29   #4 (permalink)
Senior Member

0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от Sokol Посмотреть сообщение
Я також мала лапароскопію при хронічних проблемах з органами малого таза. Операція пройшла успішно, але після неї був короткий період відновлення. Лікар попередив про можливі ускладнення, але в моєму випадку все було добре. Я б порадила завжди консультуватися з кількома лікарями, щоб отримати найкраще лікування.
У Добробуті https://dobrobut.com/ua/med/c-cto-takoe-laparoskopia робив лапароскопію через проблеми з апендицитом, і вам можу радити звернутися в цю клініку. Це вже не перший раз, коли звертаюся до них, і я однозначно радий, що вибрав саме цю клініку. Лікарі все зробили акуратно, нічого не пропустили.
Вони реально проконсультували мене на кожному етапі, навіть на етапі післяопераційного відновлення. Мені також порекомендували спеціальні вправи, щоб пришвидшити процес загоєння і уникнути ускладнень. Це була моя перша лапароскопія, тому було багато страхів і питань, але в Добробуті вони створюють таку атмосферу довіри і впевненості, що переживати нема за що.
Після операції відразу став на ноги, через пару днів вже був вдома. Тому, якщо хтось роздумує, чи робити лапароскопію — я б точно порекомендував звернутися саме в Добробут.
Dualside вне форума  
Ответ