![]() |
|
Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Хто знає, де можна зробити аудіометрію з точними результатами? Шукаю клініку, де використовують сучасне обладнання та є досвідчені лікарі. Було б чудово, якби все проходило швидко і без стресу. Якщо у вас є позитивний досвід проходження такого обстеження, поділіться, будь ласка!
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Що може бути цінніше за можливість чути світ навколо? Я ніколи не замислювався над цим, поки не помітив, що дедалі частіше перепитую людей. Спочатку думав, що вони говорять тихіше, ніж зазвичай, але коли навіть голосний телевізор здавався мені приглушеним, я зрозумів, що проблема в мені. Вирішив записатися на обстеження слуху на цьому сайті адже краще знати правду, ніж сумніватися. Процедура виявилася швидкою та абсолютно безболісною – лікар перевірив слух за допомогою різних тестів і пояснив результати. На щастя, все не так критично, як я боявся, хоча легке зниження слуху вже є. Мені порекомендували використовувати спеціальні вправи та уникати гучного шуму. Тепер я спокійний і знаю, що робити, щоб зберегти хороший слух ще на багато років.
|
![]() | ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
| |