![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я зацікавлений у вдосконаленні своїх навичок обробки фотографій і чув про онлайн курси. Може, ти знаєш, де можна знайти курси, які б допомогли краще зрозуміти основи постобробки, особливо в таких програмах як Lightroom чи Photoshop? Я шукаю щось, що підійде для початківців, але з практичними завданнями, щоб не лише теорія, а й реальні приклади були на курсах.
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Якщо ти хочеш отримати не лише теоретичні знання, а й практичний досвід, я раджу звернутися до фотошколи Зелений квадрат. Це чудова школа для тих, хто хоче навчитися обробці фотографії https://green4.photo/uk/retouch/ а також розвивати своє художнє бачення та креативні здібності. Вони пропонують як онлайн курси, так і заняття в офлайн форматі, що дає можливість зручніше поєднувати навчання з особистими справами. Програми курсів охоплюють всі основи роботи з фотографією, від корекції кольору до створення складних фотоманіпуляцій, що дозволяє поглибити знання і отримати досвід у реальних умовах.
|
![]() | ![]() |
![]() |
| |