![]() |
|
Вернуться на сайт | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Привіт! Я був у схожій ситуації буквально кілька місяців тому. Теж усе здавалося розмитим, а після робочого дня – наче пісок в очах. Записався до офтальмолога. Мені там робили тестування, про яке я навіть не чула до цього. Офтальмолог усе пояснила людською мовою, показала знімки, розклала по поличках, чому саме в мене проблеми. Атмосфера дуже спокійна, персонал приємний. Я після того вийшла не просто з рецептом на лінзи, а з розумінням, що відбувається з очима.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Дякую! Твоє повідомлення дуже корисне – саме того рівня підходу я й шукаю. А скажи, будь ласка, скільки часу тривав огляд? І ще цікаво, чи можна записатися онлайн, щоб не витрачати час у черзі? Якщо ти проходила діагностику, то вона платна, чи входить у загальний прийом? Хочу зрозуміти, як усе організовано.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я теж хвилювавсь, що доведеться чекати чи бігати по кабінетах. Але у офтальмологічному центрі Візіумі в Кременчуці https://visium.com.ua/kremenchug/ua/...a-serdyuka-57/ все було супер чітко. Записався через сайт. Прийшов, мене одразу прийняли, черги не було. Сам огляд тривав десь хвилин 40, але він був дуже ґрунтовний: тиск, сітківка, рефракція, сухість – усе перевірили. Вартість прийому була помірна, і що найважливіше – мені не "впарювали" зайвого. Пояснили, як змінювався мій зір, підібрали нові лінзи, ще й поради щодо догляду дали. Мені призначили комплекс вправ, які реально допомагають. Вийшов з відчуттям, що мені справді допомогли, а не просто закрили картку пацієнта. Якщо шукаєш якість і людяність – дуже раджу, не пошкодуєш! ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
| |