Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 05.05.2023, 01:53   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего
По умолчанию Порадьте смартфон

Привіт! Я недавно почав роздумувати про покупку нового смартфона, але зовсім не знаю, з якого боку до неї підступитися. Наразі в моєму розпорядженні старенький телефон, і хотілося б чогось нового і більш сучасного. Про смартфони я знаю дуже мало, і не впевнений, на що слід звернути увагу при виборі. Можливо, ви можете мені підказати, які критерії варто враховувати при виборі смартфона? Дякую заздалегідь за вашу допомогу!
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 05.05.2023, 01:54   #2 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
2 Всего

Привіт! Радий допомогти тобі вибрати смартфон. З моїм досвідом, основні критерії, на які варто звернути увагу, це процесор, оперативна пам'ять, камера, розмір екрану та ємність батареї. Також варто визначитися з бюджетом та обрати платформу - Android або iOS. Що стосується брендів, я можу порекомендувати тобі деякі надійні варіанти, такі як Samsung, Apple, або Xiaomi. Відповідно до твоїх потреб і бюджету, можемо обговорити конкретні моделі. Які ще критерії важливі для тебе?
123456br вне форума  
Старый 05.05.2023, 02:33   #3 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
0 за это сообщение
1 Всего

Дякую за відповідь! Зрозуміло, що процесор, камера і батарея грають важливу роль. Якщо говорити про мої потреби, я в основному використовую смартфон для соціальних мереж, фотографування і перегляду відео. Бюджет не зовсім великий, але я хотів би отримати якісний та надійний пристрій. Що можеш порадити?
Alex вне форума  
Старый 05.05.2023, 02:34   #4 (permalink)
Senior Member

Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
0 за это сообщение
4 Всего

Цитата:
Сообщение от Alex Посмотреть сообщение
Привіт! Я недавно почав роздумувати про покупку нового смартфона, але зовсім не знаю, з якого боку до неї підступитися. Наразі в моєму розпорядженні старенький телефон, і хотілося б чогось нового і більш сучасного. Про смартфони я знаю дуже мало, і не впевнений, на що слід звернути увагу при виборі. Можливо, ви можете мені підказати, які критерії варто враховувати при виборі смартфона? Дякую заздалегідь за вашу допомогу!
Я радий допомогти тобі знайти ідеальну модель. При розгляді різних опцій, я рекомендую звернути увагу на моделі смартфонів Xiaomi https://zhuk.ua/smartfoni-xiaomi/ зокрема на Xiaomi Mi 11. Цей пристрій має багато переваг, які можуть тобі сподобатися.

По-перше, Xiaomi Mi 11 оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 888, що забезпечує швидку та ефективну роботу смартфона. Він легко впорається з важкими завданнями, такими як багатозадачність, графічні додатки та високоякісне відео.

По-друге, камера цього смартфона заслуговує на особливу увагу. Xiaomi Mi 11 має потрійну камеру з основним датчиком на 108 мегапікселів, що дозволяє знімати неймовірно деталізовані фотографії. Також він має ширококутний об'єктив та телеоб'єктив, що дозволяє робити якісні знімки у будь-яких умовах.
qwe12345 вне форума  
Старый 06.05.2023, 14:10   #5 (permalink)
Senior Member

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
0 Всего

Мені теж цікаво, які моделі зараз користуються популярністю?
ira19840 вне форума  
Ответ