Цитата:
Сообщение от qwe12345 Я вже перевірила декілька магазинів, але часто стикаюся з тим, що не завжди є потрібний розмір або дизайн не зовсім той, який я шукаю. Може, є ще якісь рекомендації щодо того, як обрати найкраще взуття? Або, можливо, є конкретні магазини, де ти особисто купував взуття і був задоволений? |
Звичайно, можу порадити один з найкращих варіантів - босоніжки на платформі від бренду Vitto Rossi
https://vittorossi.ua/ua/shop/zhensk...ter/platforma/ вони виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують комфорт протягом усього дня. Платформа додає висоти, при цьому не втрачаючи стабільності і зручності. В магазині Vitto Rossi ти знайдеш різноманітні моделі, що підходять до будь-якого стилю і події.
Вони завжди слідкують за новими тенденціями моди і пропонують тільки найкраще для своїх клієнтів. Крім того, магазин надає гарантію якості на своє взуття, тож ти можеш бути впевнена в своїй покупці. Не вагайся, зайди в магазин Vitto Rossi і знайди свої ідеальні босоніжки на платформі.