|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
23.10.2024, 22:52 | #1 (permalink) |
Senior Member | Що робити у Дніпрі, якщо спина болить? |
23.10.2024, 22:54 | #2 (permalink) |
Senior Member |
У мене була схожа проблема. Спина почала боліти через сидячий спосіб життя та постійну роботу за столом. Спочатку теж не звертав уваги, думав, що мине саме по собі. Але коли біль став регулярним, я пішов до лікаря. Він порадив робити спеціальні вправи для зміцнення м'язів спини, а також змінив мій робочий стіл на стоячий, щоб не сидіти весь день. Ще дуже допомогло те, що я почав займатися йогою і плаванням. Тому порада така: якщо біль не проходить, краще не відкладати і звернутися до фахівця. Лікування спини вимагає комплексного підходу.
|
23.10.2024, 23:13 | #3 (permalink) |
Senior Member |
Дякую за поради! Мені дійсно цікаво спробувати йогу або плавання, чув, що це добре допомагає для спини. Скажи, ти одразу звернувся до лікаря, чи пробував спочатку щось робити самостійно? Мене трохи лякає думка про те, що можливо знадобиться медикаментозне лікування або навіть фізіотерапія. Хочеться зрозуміти, коли точно варто йти до лікаря, а коли ще можна обійтися власними зусиллями.
|
23.10.2024, 23:18 | #4 (permalink) |
Senior Member |
Ну, спочатку я теж намагався сам щось робити: і мазі різні пробував, і розтягування, і навіть купував спеціальні подушки для підтримки спини. Але коли біль не проходив і почала віддавати в інші частини тіла, зрозумів, що це вже не просто втома, а щось серйозніше. Лікар порадив не тільки вправи, але й підібрав знеболюючі та спазмолітики у Дніпрі https://receptika.ua/ua/obezbolivayu...litelnye/dnepr , щоб зняти гострий біль. Також мені призначили протизапальні препарати, щоб зняти запалення у м'язах. Тому, якщо в тебе є гострий біль або він не проходить тривалий час, краще не тягнути і звернутися до фахівця. Вони зможуть призначити ефективне лікування, яке може включати і фізіотерапію, і медикаменти. |
| |