![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Що можу сказати про вишиті сорочки для чоловіків? Раніше я ставився до них скептично, вважав, що це більше для свят або національних подій. Але коли вперше побачив сучасну модель, яка була зроблена в мінімалістичному стилі з лаконічними вишивками, моє ставлення змінилося. Я одразу відчув, що така сорочка може бути не лише для свята, але й для більш повсякденних виходів, якщо правильно поєднувати її з іншими елементами гардеробу.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Придбав нещодавно вишиту сорочку https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-dovgi/ в Крамниці вишитого одягу, і це справжній крок у бік сучасного стилю. Я шукав саме щось, що не тільки виглядає стильно, а й є комфортним для носіння. Вибрав сорочку із сучасним дизайном, де орнамент був виконаний на темному фоні, що дуже органічно виглядає з брюками або джинсами. Сподобалась якість тканини, вона легка, не парить, і, що важливо, виглядає дорого. У такі сорочки можна легко одягнутися для різних подій – від дружніх зустрічей до більш формальних заходів, не виглядаючи занадто святково. Найбільше здивувала універсальність цього предмета одягу. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
| |