|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
29.01.2022, 19:33 | #31 (permalink) |
Member | |
03.02.2022, 14:12 | #34 (permalink) |
Junior Member |
Ну мені здається, що завжди можна щось придумати в плані їжі, особливо якщо враховувати те, що економні рецепти на кожен день рецепт страви в яких простий, є усюди. Ось можу вам порадити портал де вони власне і зібрані у великій кількості, там усе можна знайти, взагалі
|
18.09.2022, 12:19 | #35 (permalink) |
Junior Member |
Щоб підібрати класний подарунок, треба знати вподобання дружини. Наприклад, любить каву - можна гейзерну кавоварку подарувати, ківш, чи взагалі повноцінну кавоварку, якщо дозволяє бюджет. Має улюблених ютуб блогерів, яких завжди дивиться, можна подивитися чи є в цих блогерів магазин мерчу і якщо є, то купити щось підходяще. Любить вафлі - можна подарувати електровафельницю, а краще відразу і бельгійські вафлі спекти в якості сюрпризу :-) І звісно ж, квіти ніхто не відміняв) |
26.02.2023, 19:35 | #37 (permalink) |
Senior Member |
У своєму житті я перепробувала багато косметики від різних виробників. Кожна з них має свої особливості. Але, для себе я вибрала для волосся косметику La Biosthetique з крутим складом. На їхньому сайті дуже зручно знайти те, що шукаєш. Завдяки доступним цінам, тепер кожна дівчина може виглядати шикарно. Замовляла тут неодноразово. Щоразу доставка приходить швидко. Рекомендую.
|
10.03.2024, 23:16 | #38 (permalink) |
Senior Member |
В семейной жизни, когда вопрос касается бюжета, зачастую лучше согласовывать покупки из разряда более дорогих. Скажу, что вот в моем случае я попросила мужа купить электрический гриль https://grillpoint.com.ua/grili/elektrogrili/ надоело выдумывать как и за счет чего сделать домашнее меню более разнообразным, а здесь такая возможность. Купили модель средней стоимости, за 10 тысяч гривен, готовить просто и само удовольствие, еда получается вкусной и прост в пользовании все.
|
10.06.2024, 10:24 | #40 (permalink) |
Member |
Привет, всем. Если хотите приятно удивить свою женщину, выбирайте на сайте КАВА подарочные сертификаты https://kava.ua/odessa/certificates . Тут есть много креативных идей, поэтому вы легко подберете подарок учтя все предпочтения своей половинки. Для мужчин и детей тут также есть подарочные сертификаты, подарки есть для всех.
|
| |